Disclaimer

Alle informatie op deze website is eigendom van Hogendoorn Wijk en Aalburg BV. Informatie mag alleen na toestemming van Hogendoorn Wijk en Aalburg BV. gebruikt worden.

Wij doen ons best om de informatie op deze website actueel te houden. Desondanks kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met +31 416-69 21 21.

Door gebruik te maken van deze website geeft u te kennen deze bepalingen te aanvaarden, ongeacht of u al dan niet besluit zich bij Hogendoorn Wijk en Aalburg BV. te registreren.

Gebruik deze website niet wanneer u deze bepalingen niet aanvaardt. De content op deze website is met de grootste mogelijke zorg samengesteld door Hogendoorn Wijk en Aalburg BV.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van deze website. De informatie op deze website is bedoeld om zo uitvoerig en feitelijk mogelijk te zijn.

Hogendoorn Wijk en Aalburg BV kan echter, zonder voorafgaande kennisgeving, de inhoud en bijvoorbeeld prijzen wijzigen. Indien u een bestelling plaatst, is deze pas bij bevestiging via e-mail daadwerkelijk geëffectueerd.